KEYCHAIN FELT

Rekaan dari kain FELT, rekaan ini boleh dijadikan GIFT untuk majlis2 hari jadi, majlis hari guru, majlis perpisahan dan Majlis KAHWIN pun bole..Jadikan majlis anda satu kelainan yang HEBAT.. 








Tempahan  dari pelajar USM.. TQ, diharap semua berpuas hati yer..Nanti nak kena upgrade design baru lagi..Selesai sudah packing untuk tempahan kali ini. huhuuh :)


buat suka2 jer, Nak ilangkan bosan. tengok 2 terjual jugak akhirnya. ledybird ni sekor RM 3.50..kalu nak beli banyak  lebih daripada 5  Ekor akak kasi RM3.00 sekor..haaa murah kan :)

Akhirnya siap jugak tempahan daripada adik2 asrama SK Panglima raja p.mas.. TQ yer adik2 semoga semua berpuas hati.


Keychain hp ni namanya KACANG. hehehe.. saya x mahal pun RM2.50 JER 1.. banyak lagi stok..jom tempah ramai2 :)

keychain bintang - RM 2.80
keychain android -RM 2.80



Cek karatak ni.. xsempat siap tampal mata dah kalut2 upload. hahahaha..just sample jer dik.. yang ni akak jual RM3.50 jerrrr.. comei kan...


Baju LOP U ni RM4.00 jerrrr.. 


Design terbaru akan update dari masa ke semasa. sabar yerr.. Masih banyak lagi reka design akan kami buat untuk anda. :)
Tempahan boleh di buat hingga 50 pcs-100pcs .x lebih dari tu, x cukup tangan nanti :) akak buat sorang jer..xder pembantu.huhuh

4 comments:

  1. cntik..nk order bleh tpi kena diskaun lh...hahah..

    ReplyDelete
  2. salam..kak,nak buat bulat2 kecik kat ladybird tu mcm mna?kak guna apa?

    ReplyDelete
  3. Kalao nak tempah design sendiri mcm mana ye? Boleh ke? Boleh sms/ whatsapp 0123637819 tak

    ReplyDelete
  4. nak free boleh tak yang keychain nama

    ReplyDelete